IdeaGame Stroomopwaarts
Met deelnemers van Stroomopwaarts, het bedrijfsleven, kandidaten en opleidingsinstituten.

Opdrachtgever
Stroomopwaarts

Doel

Stroomopwaarts wil de werkgelegenheid en mogelijkheden voor haar kandidaten verbreden door de samenwerking tussen bestaande contacten te optimaliseren en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. De IdeaGame zorgt ervoor dat de wensen en behoeften van zowel het bedrijfsleven, Stroomopwaarts en de kandidaten in kaart worden gebracht. Daarnaast worden concrete ideeën ontwikkeld om de samenwerking te verbeteren en te versterken.

Informele setting

De IdeaGame wordt gespeeld in een informele setting. Er wordt een gezellige sfeer gecreëerd die uitnodigt om actief deel te nemen en op gelijkwaardige manier met elkaar het gesprek aan te gaan. Alle deelnemers worden tijdelijk uit hun eigen omgeving gehaald waardoor zij in de nieuwe setting worden geprikkeld en gestimuleerd om aan creatieve ideeën te werken.

Samen ontwerpen met de IdeaGame

Om stakeholders te betrekken bij onze (ontwerp)processen én om informatie en inspiratie op te halen, hebben wij de IdeaGame ontwikkeld. De IdeaGame is een gespreksmethodiek in spelvorm die alle deelnemers meeneemt in het creatieve proces. Binnen anderhalf uur ontwikkelen de deelnemers originele ideeën en formuleren zij vervolgstappen om deze concreet te maken.

Meer weten? Bekijk de IdeaGame in detail of neem contact met ons op.

Kimmo de Reuver
+31 (0) 6 51 18 86 43
kimmo@hetproces.com

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!