Creatieve nieuwjaarsborrel
Goede voornemens voor een betere wereld.

Opdrachtgever
Zelf geïnitieerd

In samenwerking met
Studio JAAN!

Doel

Samen met Adrianne Jonquière-Breure van Studio JAAN!, organiseerden wij de meest creatieve nieuwjaarsborrel van 2018. Met genodigden uit ons eigen netwerk werd de IdeaGame gespeeld. De spellen waren onderverdeeld in de thema’s duurzaamheid, samenleving en welzijn. Het doel van deze IdeaGame was om iedereen individueel te motiveren goede voornemens te bedenken die bijdragen aan een betere wereld.

Doorontwikkeling

Omdat iedere IdeaGame op maat wordt gemaakt, kunnen de methodieken en elementen die wij toevoegen per spel verschillen. Tijdens onze zelf geïnitieerde sessie gebruikten wij enkele nieuwe methodieken, zodat we deze konden testen en kunnen inzetten in toekomstige IdeaGames.

Samen ontwerpen met de IdeaGame

Om stakeholders te betrekken bij onze (ontwerp)processen én om informatie en inspiratie op te halen, hebben wij de IdeaGame ontwikkeld. De IdeaGame is een gespreksmethodiek in spelvorm die alle deelnemers meeneemt in het creatieve proces. Binnen anderhalf uur ontwikkelen de deelnemers originele ideeën en formuleren zij vervolgstappen om deze concreet te maken.

Meer weten? Bekijk de IdeaGame in detail of neem contact met ons op.

Kimmo de Reuver
+31 (0) 6 51 18 86 43
kimmo@hetproces.com

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!