IdeaGame Natuurpodium
Met lokale partners.

Opdrachtgever
Natuurpodium

In samenwerking met
Robert Deliën

Doel

Natuurpodium, het bezoekerscentrum van de Brabantse Wal in Bergen op Zoom, wil haar activiteiten en expositie steviger verankeren in de maatschappij en daagt lokale stakeholders uit om mee te denken en werken aan de nieuwe expositie met bijbehorend onderwijs- en recreantenprogramma.

Betrokken stakeholders

Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs en andere organisaties speelden deze speciaal ontwikkelde IdeaGame waarmee hele concrete onderdelen werden bedacht voor een nieuw te realiseren permanente expositie. De resultaten uit de IdeaGame zijn veelbelovend en maken in ieder geval dat veel organisaties zich nu mede-eigenaar van en mede-verantwoordelijk voelen voor de nieuwe expositie.

Samen ontwerpen met de IdeaGame

Om stakeholders te betrekken bij onze (ontwerp)processen én om informatie en inspiratie op te halen, hebben wij de IdeaGame ontwikkeld. De IdeaGame is een gespreksmethodiek in spelvorm die alle deelnemers meeneemt in het creatieve proces. Binnen anderhalf uur ontwikkelen de deelnemers originele ideeën en formuleren zij vervolgstappen om deze concreet te maken.

Meer weten? Bekijk de IdeaGame in detail of neem contact met ons op.

Kimmo de Reuver
+31 (0) 6 51 18 86 43
kimmo@hetproces.com

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!